Neue Funktionen:

• Es gibt nun pro Kunde eine Seite, auf welcher alle Termine und Gruppentermin-Anmeldungen verfügbar sind. Diese URL kann dem Kunden z.B. in einem SMS gesendet werden.
  • Neue Smartaction, mit welcher man Termine, Gruppentermin-Anmeldungen und Kunden täglich, wöchentlich, monatlich oder jährlich exportiert haben kann.
  • Bei fehlgeschlagenen Calenso-Abo Zahlungen via Stripe wird nun das Buchungswidget des Partners deaktiviert und automatisch reaktiviert, sobald die Zahlung eingetroffen ist. Der Partner wird über die Deaktivierung per E-Mail informiert.
  • Um ungewollte Event-Löschungen zu vermeiden, muss eine allfällige Löschung nun bestätigt werden. Auswirkungen wie z.B. Anzahl Absagen und Anzahl Zeitfenster-Löschungen werden dem Partner vor der Löschung präsentiert.
  • Neu ist es möglich, Webhooks via UI herunterzuladen.

Verbesserungen:

• Der Terminexport enthält nun mehr Daten (für Statistikzwecke)
  • Das Mail an den Partner nach einer Lead-Erstellung enthält nun den gebuchten Mitarbeiter.
  • Beim Start des internen Buchungswidgets wird nun die Filiale des eingeloggten Mitarbeiter vorselektiert.
  • Bei vielen Gruppentermin Zeitfenstern wird nun ein "mehr laden" Button angezeigt, um die angezeigten Resultate zu erhöhen.

API:

• BRAIN-6702: Customer landing page that hosts all appointment and event bookings
  • BRAIN-6811: Helvetia: Smart action send weekly appointment.csv export on predefined email adDress
  • BRAIN-6840: Catch Stripe webhooks (deactivate and activate partner, send mail)
  • BRAIN-6857: Reboat: When deleting event, user must confirm name of event in dialog and show what happens after the deleteion
  • BRAIN-6858: SGE: Download for webhook data
  • BRAIN-6884: Ability to search for partners in partner dashboard
  • Don't allow customer deletion for braincept and calenso-meeting partners
  • Widget is able to handle more than one appointment at the end
  • Appointment excel export now contains more information
  • Price was fixed in appointment excel export (-1)
  • Fixed bug in default sms provider
  • Implement support partners after they were deleted
  • Added worker into mail that is sent to partner for new lead
  • Default value for delete_customer_data_after_threshold_enabled is now 0
  • Name of worker is now in included in the mail that is sent to the partner when a new lead is generated

Dashboard:

• BRAIN-5828: Slot add/edit: if start and end date was modified and afterwards duration is clicked, it should not overwrite end date
  • BRAIN-6382: BMS: Automatically preselect store_id from logged in user in internal widget
  • BRAIN-6702: Customer landing page that hosts all appointment and event bookings
  • BRAIN-6811: Helvetia: Smart action send weekly appointment.csv export (based on SQL query) on predefined email adress
  • BRAIN-6820: Afrim: Upcoming appointments - wrong pricing
  • BRAIN-6857: Reboat: When deleting event, user must confirm name of event in dialog and show what happens after the deleteion
  • BRAIN-6858: SGE: Download for webhook data
  • BRAIN-6884: Ability to search for partners in partner dashboard

Booking-Widget:

• BRAIN-6834: Implement *load more* button in group-appointments slots
  • BRAIN-6837: If meeting provider description is empty do not show it (not show NULL in UI)
  • BRAIN-6838: Widget send booking question type "radio" to backend

Smart-Widget:

• Support for multiple appointments in the survey
  • BRAIN-6932: Smart-Widget (Lead): Avatar must be shown in trigger view, send worker_uuid to backend if available