Letzter Reminder für alle die SMS verschicken!

Neu muss ein eigener SMSAPI-Account erstellt und mit Calenso verbunden werden, damit SMS verschickt werden. Calenso übernimmt die Kosten ab diesem Release nicht mehr. Wer bis Ende Mai keinen Account verbunden hat, wird keine SMS mehr verschicken können. Alle Informationen dazu findest du hier.

Neue Funktionen:

• Neu können Corporate-Kunden eigene Azure-Apps erstellen und diese mit Calenso verbinden. Calenso kann anschliessend auf alle Kalender der Benutzer zugreifen und für diese Termine koordinieren, ohne dass jeder einzelne Benutzer seinen eigenen Account verbinden muss (Office365-Impersonation).
  • Wir haben den neuen Online-Kalender allen Benutzern freigeschalten. Der alte horizontale Kalender wird nicht weiter unterhalten und wurde ausgebaut.
  • Neu kann die Smartaction "Kunden vor Termin kontaktieren" auf Filialen oder Dienstleistungen eingegrenzt werden.
  • Die Reihenfolge von Gruppenterminen kann nun angepasst werden (mittels Drag & Drop in der Übersicht).
  • Impersonation-Informationen von Microsoft Exchange Kalender werden im nun im UI angezeigt.
  • Während der Calenso-Maintenance-Updates wird das Buchungswidget deaktiviert (Maintenance-Modus).
  • Calenso unterstützt nun Unblu-Embedded-Co-Browsing, indem der Kunde auf eine spezielle Webseite weitergeleitet wird, wo das Co-Browsing anschliessend automatisch startet.

Bugfixing:

• Drag & Drop von Buchungsfragen wurde verbessert.
  • Verbesserung bei der Anzeige von Terminen (falscher Ort, Bezahlstatus).
  • Teilweise hat der "Ort" in den Terminbestätigungen gefehlt, dies wurde gefixt.
  • Telefonnummern werden nun vor dem SMS-Versand besser normalisiert.

Smart-Widget

• Fixed mat step label on small screens
  • Fixed production build
  • Fixed number card issue
  • BRAIN-6231: Steps/Intro/End labels and texts should also support multilang
  • BRAIN-6279: Use col-lg-6 for number-selects in smart-widget
  • BRAIN-6293: Add space between boxes
  • BRAIN-6294: Ability to preselect Store and AppointmentService in Widget integration
  • BRAIN-6301: Smartwidget does not load customer form (last step)
  • BRAIN-6318: Add loader to smart-widget-calendar when data is loaded
  • BRAIN-6331: Dev smartwidget is calling prod
  • BRAIN-6345: core.js:6156 ERROR TypeError: Cannot read property 'show_questions_before_booking_process' of null

Dashboard

• Fixed GoTo Meeting config in environment dashboard file
  • Added new survey route to create customer form
  • BRAIN-5937: Add appointment and event cancellation and rebook reason as placeholder for email templates
  • BRAIN-5958: Events: Possibility to sort the events in the widget
  • BRAIN-6003: Upgrade Bryntum Calendar to 4.1.3
  • BRAIN-6231: Steps/Intro/End labels and texts should also support multilang
  • BRAIN-6267: Download summary on appointment landing page
  • BRAIN-6268: Add pagination to customer view
  • BRAIN-6271: Implement BMS smart-action (limit smartactions to store and appointment-services)
  • BRAIN-6273: Multilanguage support for steps title, description and intro texts
  • BRAIN-6280: Blue background should not be shown on survey page
  • BRAIN-6290: Help and Feedback should not appear on questionaire
  • BRAIN-6291: Display issue with certain appointments
  • BRAIN-6296: Reboat: Add support for category colors in appointment-list
  • BRAIN-6297: Reboat: Ability to change regular price of a booking (event)
  • BRAIN-6307: Delete google api key should be the same styling as for smsapi token
  • BRAIN-6308: Account limitation should take limit from partner object (master)
  • BRAIN-6311: Error page should have blue background (not white)
  • BRAIN-6316: Enable bugbattle replays
  • BRAIN-6326: Unblu: different links for visitor and agent
  • BRAIN-6317: Drag&drop areas don't have the same height, moving is not possible
  • BRAIN-6336: Group appointment: Button "Beenden" is only clickable at the far right side and the button "Zurück" is not clickable
  • BRAIN-6342: Order events should be deactivated on mobile (scrolling is not possible)
  • BRAIN-6360: Sanitas: Implement unblu workflow for embedded co-browsing
  • BRAIN-6365: Show impersonation information in brackets () if available
  • BRAIN-6369: Customer Booking Overview - display the payment status

API

• BRAIN-5937: Add appointment and event cancellation and rebook reason as placeholder for email templates
  • BRAIN-6271: Implement BMS smart-action (limit smartactions to store and appointment-services)
  • BRAIN-6272: Helvetia impersonation implementation
  • BRAIN-6355: Links for new meeting-types are not sent in the mails
  • BRAIN-6360: Sanitas: Implement unblu workflow for embedded co-browsing
  • Added api for activated-smart-actions
  • Added more information to customer event bookings
  • Removed 135 contacts from Autopilot (opt-out)
  • Utm-Source support for booking-page
  • Improve normalization of phone numbers

Widget

• Fixed calendar css
  • BRAIN-6270: Implement maintenance mode for widget
  • BRAIN_6361: Removed BugBattle, because of localStorage problem: Access is denied for this problem
  • Fix utm-source problem