Änderungen

Neue Funktionen:

• Wir haben Unblu als Meeting-Anbieter hinzugefügt. Nun können Unblu Co-Browsing Sessions direkt über Calenso gebucht werden.
  • Die Kundenseite wurde für Mobile optimiert.

Fehlerbehebungen:

• Die Zoom-Integration funktioniert nun wieder. Bestehende Zoom Verbindungen müssen jedoch entfernt und erneut verbunden werden.
  • Nun kann das Favicon für die Buchungsseite korrekt hochgeladen werden.
  • Wenn "vor Ort" als Bezahlmethode selektiert wird, wird nun ein allfällig eingelöster Coupon im Bestätigungsmail angezeigt.
  • Ressourcen werden nun nicht mehr mehrmals in den Einstellungen angezeigt.
  • Ressourcen können wieder gelöscht werden.
  • Ganztägige Absenzen können nun wieder korrekt erfasst werden.
  • Der Onboarding-Prozess wurde vereinfacht.
  • Viele kleine UX-Optimierungen.

Aussicht:

• Die Entwicklung am neuen Smartwidget haben begonnen!

API

• BRAIN-5354: BL: Resources are loaded multiple times on resources/workers overview
  • BRAIN-5652: Zoom does not work
  • BRAIN-5678: Implement Unblu
  • BRAIN-5689: UX: do not show right side of booking page per default on mobile
  • BRAIN-5671: Save coupon information (coupon_id, coupon_reduction_amount, applied_coupon) in database for event registrations
  • BRAIN-5736: Favicon on booking page
  • BRAIN-5742: If payment type "vor Ort", coupon reduction is not shown in email
  • BRAIN-5746: Optimize booking page on mobile
  • BRAIN-5756: Remove customers_workers and all workers with role id 4 (customer)

Dashboard

• BRAIN-5647: All-day absences cannot be created anymore
  • BRAIN-5662: Improve notifications dropdown
  • BRAIN-5678: Implement Unblu in Calio UI
  • BRAIN-5687: UX: during setup process, show only availabilities, no availability-absence switcher anymore.
  • BRAIN-5692: UX: Green banner in integrations should not be shown in setup-process.
  • BRAIN-5726: Remove newsletter checkbox in partner setup process
  • BRAIN-5728: It should not be possible to connect zoom when "all resources" is selected
  • BRAIN-5731: It should not be possible to update the email address of a resource
  • BRAIN-5732: Notification page not properly aligned
  • BRAIN-5733: Fixed amount field should be col-md-4, not col-md-6
  • BRAIN-5735: Wrong date format in customer edit (fix globally)
  • BRAIN-5736: Favicon upload is not triggering backend call
  • BRAIN-5738: If booking name is updated, input component breaks to new line
  • BRAIN-5739: If no data is available in columns, show -- for bookings
  • BRAIN-5748: Add text to helper text in edit slot window
  • BRAIN-5749: BL: It's not possible anymore to delete workers
  • BRAIN-5750: Optimize landing-pages on mobile (appointments, events)
  • BRAIN-5755: Roles are not marked as required fields

Widget

• BRAIN-5678: Implement Unblu in Calio UI
  • BRAIN-5730: Dropa: Email required/optional does not work in internal widget
  • BRAIN-5734: When creating booking in customer-detail-view, it should predefine the customer
  • BRAIN-5747: "Where should the appointment take place" must be a required field and should not be clearable