m ersten März Sprint haben wir uns vor allem auf interne Verbesserungen fokussiert. Wir listen die wichtigsten Neuerungen kurz auf:

• Die bexio Integration ist nun live.
  • Wir haben unsere API Dokumentation weiter ausgebaut. Den jetzigen Stand findest du hier.
  • Wir haben an einer Ablösung der bestehenden Terminseite für Kunden gearbeitet. Sie wird neu moderner und bietet mehr Funktionen als die alte Terminseite. Im nächsten Sprint sollte diese aufgeschaltet werden können.
  • Es wurde ein Bug eliminiert, welcher pro Partner nur einen iCloud Kalender erlaubte.
  • Wir haben einen neuen Chatbot entwickelt, welcher die Registrierung für einen Calenso Account vereinfacht. Dieser wird demnächst aufgeschalten auf der Webseite.
  • Reseller können nun Partner einladen. Wenn diese sich für Calenso registrieren, verdienen Sie pro Bezahlung bis zu 32%.
  • Es ist nun wieder möglich, den eigenen Calenso Account zu löschen.
  • Im Widget haben wir die Darstellung auf kleineren Geräten weiter optimiert (Dauer, Preis und Kategorie)

INHALTSVERZEICHNIS

Calenso UI

• BRAIN-3108: Improve smart-action settings
  • BRAIN-3149: Deleting absences is hidden (z-index)
  • BRAIN-3153: While upgrade is in progress, show loader on button and message below button
  • BRAIN-3183: Deleting resource has wrong confirmation translation
  • BRAIN-3549: Remove unnecessary bexio scopes
  • BRAIN-3450: Implement reseller admin view
  • BRAIN-3554: Partner profile not available in navigation
  • BRAIN-3556: Ability to define subscription, interval and coupon code via URL
  • BRAIN-3557: Ability to duplicate deals
  • BRAIN-3586: It must be possible to add postcodes with leading 0
  • BRAIN-3587: Empty event description should not save "null"
  • BRAIN-3589: Left navigation should never be scrollable
  • BRAIN-3607: Implement ICS download on appointment page
  • BRAIN-3608: Implement header-bar from book.calenso.com in /appointments/uuid
  • BRAIN-3609: Implement appointment cancellation API on /appointments/uuid
  • BRAIN-3610: /appointment/uuid must be accessible without login
  • BRAIN-3611: Create appointment landing page in Calio

Calenso Backend / API

• BRAIN-3313: Partner Search API for Calio Partner view
  • BRAIN-3477: Sync autopilot when lead accepted invitation
  • BRAIN-3529: Globesailing "external Events" from icloud are not listed in bryntum scheduler (on braincept resources it works with same icloud accounts)
  • BRAIN-3531: Create bexio accounts via bexio lead API
  • BRAIN-3533: Shorten bot login url
  • BRAIN-3534: Push tmp passwort to autopilot when calenso bexio account is created
  • BRAIN-3535: Correctly implement bexio lead API
  • BRAIN-3545: Make sure deals API is only accessible by admins
  • BRAIN-3550: Connect proper Calenso partner with bexio
  • BRAIN-3558: Ability to duplicate deals via API
  • BRAIN-3561: Deleting account does not work
  • BRAIN-3584: PartnersSettings are not overridden when they are set via Calio UI
  • BRAIN-3591: Regent: Ability to define country on store
  • BRAIN-3592: Regent: Ability to get all store countries for logged in partner via API
  • BRAIN-3593: Regent: Ability to get stores by country via API
  • BRAIN-3596: Customer address is not exported in Excel (events)
  • BRAIN-3605: Add API to download appointments

Calenso Booking Widget

• BRAIN-2604: Widget on mobile: If category is longer than visible area, break it. Right now it just disappears.
  • BRAIN-3129: Optimize duration and price on mobile
  • BRAIN-3204: Widget: If stripe or bexio is active, send payment_type to backend during booking
  • BRAIN-3237: If only one active event is available automatically use "list-view" mode in events widget (default)
  • BRAIN-3532: Restructure final widget screen
  • BRAIN-3622: Book additional event button issue in Event
  • BRAIN-3623: Booking button is disabled in case of price 0 or -1